Zapečené bulgurové rizoto

Ingredience (4 porce):

  • ½ balení bulgur
  • 2 kuřecí prsa
  • Pórek
  • Sušená rajčata
  • 4 ks vejce
  • Sýr (eidam, gouda)
  • Koření – sůl, pepř, kurkuma, chilli
  • Řepkový olej

Postup:

Bulgur uvaříme dle návodu. Na pánvi rozpálíme řepkový olej, orestujeme pokrájená kuřecí prsa. Kuřecí maso dochutíme pomocí solí, pepře, kurkumy. Hotový bulgur a orestovaná kuřecí prsa dáme do mísy, kam také přidáme pokrájený pórek, sušená rajčata a vejce. Vše smícháme a okořeníme. Zamíchanou směs dáme do zapékací mísy a posypeme sýrem.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*