Rýže Basmati s cizrnovou omáčkou

Ingredience (4 porce):

  • Rýže Basmati (množství dle uvážení)
  • 1 menší cibule
  • 400 g předvařené cizrny
  • Malá plechovka loupaných rajčat
  • Sůl, pepř
  • 1 lžička sladké mleté papriky
  • Sójová smetana
  • Řepkový olej

Příprava:

Rýži Basmati uvaříme dle návodu. Na pánvi necháme rozpálit řepkový olej, kde poté orestujeme pokrájenou cibulku. Poté přidáme předvařenou cizrnu a plechovku loupaných rajčat. Okořeníme solí, pepřem a mletou sladkou paprikou. Necháme projít varem 5 minut. Poté přidáme sójovou smetanu a necháme provařit dalších 5 minut. Dobrou chuť.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*