Jablečno – mrkvový řez

Ingredience:

  • 2 hrnky pšeničné celozrnné mouky
  • 6 lžic řepkového oleje
  • 2 vejce
  • 250 ml kefíru
  • 3 nastrouhaná jablka
  • 1 velká nastrouhaná mrkev
  • Prášek do pečiva
  • Mletá skořice
  • Stévie (dle chuti)

Postup:

Jablka oloupeme a nastrouháme, taktéž zpracujeme mrkev. Jablka strouháme nahrubo a mrkev najemno. Poté přidáme do mísy celozrnnou mouku, olej, kefír, vejce, prášek do pečiva. Zamícháme a ještě přidáme mletou skořici a stévie či jiné sladidlo a vše ještě jednou pořádně promícháme. Pečeme při 180 °C cca 35 minut.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*