Toasty s pečenou dýní, cuketou a kuřecím masem

Ingredience (2 porce):

  • 2 celozrnné housky
  • 100 g dýně
  • 100 g cukety
  • 100 g kuřecího masa restovaného
  • 30 ml balsamico octa
  • 60 g lučiny
  • Sůl, pepř
  • Olivový olej

Postup:

Bulky rozkrojíme na polovinu a dáme upéct do křupava v troubě na pečícím papíře. Dýni zbavíme slupky a semen a nakrájíme na drobné kostky. Cuketu opláchneme a nakrájíme na tenké plátky. Zeleninu osolíme a opepříme a pokapeme olivovým olejem a balsamico octem. Dáme péct do trouby na 15-20 minut. Na opečené housky namažeme lučinu, přidáme orestované plátky kuřecího masa a pečenou zeleninu. Podáváme s lehkým zeleninovým salátem.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*