Omeleta s tvarohem, jahodovým džemem a jahodami

Ingredience (1 porce):

  • 2 vejce
  • Špetka soli
  • Polotučný tvaroh – 100g
  • Jahodový džem – 1 lžička
  • Jahody – 50g

Příprava:

Vejce dobře rozšlehejte v misce a špetkou soli osolte.  Na pánvi rozpalte řepkový olej. Na rozpálenou pánev vlijte vejce a pánví zakružte, aby se vejce rozlila. Když je omeleta na okrajích pevná, ale ve středu tekutá, okraje obracečkou uvolněte a omeletu obraťte. Nechte dozlatova opékat. V misce si připravíme tvaroh, do kterého přidáme lžičku jahodového džemu a zamícháme. Na prkénku nakrájíme plátky jahod. Omeletu potřeme připraveným tvarohem a poklademe plátky jahod. Omeletu přehneme a pustíme se do toho!

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*